Guangzhou – en million storby i Kina del 1

Guangzhou er en storby i Kina med 11 millioner indbyggere. Vi kan anbefale at tage dertil, hvis I en dag kommer til Kina. Vi boede et rigtigt godt sted. I et kvarter med højhuse med lejligheder med 34 etager. Vi havde lejet en lejlighed gennem Air.bnb (rooms/4) på 16. etage i 3 dage. Man fik lidt sug i maven, når man kiggede ned fra altanen.

Vi havde den flotteste udsigt over hele byen bl.a. udsigt til Canton Tower – et af de højeste tårne i verdenen.

DSC_0319
Vores første hele dag i Guangzhou startede med en afslappet morgen i lejligheden. Med morgenmad vi selv lavede, for der var et køkken. Det var rart med noget mad, som vi selv havde lavet.
Efter morgenmaden traskede vi ned mod metroen, hvor der var rigtig mange mennesker. På vejen ned til metroen kom vi forbi vores feries første gadekøkken og fik lidt lækkert mad 😉
DSC_0337
Vi tog metroen til et tempel. Inde i templet var der nogle rum med udstillinger. Der var bl.a de smukkeste billeder nogle havde broderet. De broderede billeder lignede næsten fotografier og var i stærke flotte farver. Et andet rum var fyldt med flotte udskærninger af elefantstødtænder. Der var også en lille park til templet.
DSC_0350DSC_0381
Dette indlæg blev udgivet i Ferier og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar